Šiais slapukais aktyvinamos pagrindinės svetainės naršymo ar prieigos funkcijos. Be šių slapukų svetainė tinkamai neveiks.
Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja, kad siekiant sumažinti lėtinių neinfekcinių ligų riziką, svarbu palaikyti optimalų svorį ir kasdien pakankamai suvalgyti šviežių vaisių ir daržovių, pilno grūdo produktų, rinktis liesą mėsą bei vengti maisto, turinčio daug sočiųjų riebalų rūgščių, trans-riebalų rūgščių, cukraus ir druskos. Taip pat svarbu maitintis reguliariai ir įvairiai, nes tuomet labiau tikėtina, kad organizmo poreikiai bus patenkinti. (SAM, 2019).
Sveikai palankios mitybos principų laikytis turime jau vaikystėje. Sausio 10–13 dienomis Tauralaukio progimnazijos 2a, 3a, 4a, 4b klasių mokiniai susipažino su sveikatai palankios mitybos principais, įgijo žinių apie pagrindines maistines medžiagas ir ragavo, ne visiems įprastą, šviežių vaisių, daržovių ir sėklų kokteilį.
Visuomenės sveikatos specialistė Jolanta Bručkienė.